ببینید | جنگل زباله

بخشی از جنگل‌های روستای «زرندین» در میان جنگل‌ های هیرکانی و زمین‌های کشاورزی منطقه و در فاصله پنج کیلومتری شهرستان نکا، از حدود سال‌های ۱۳۶۴، میزبان زباله‌های این شهرستان و روستاهای اطراف آن هستند.
کد خبر: ۱۴۰۵۷۱۹

در حال حاضر نیز روزانه حدود ۶۰ تن زباله در این منطقه دپو می‌شوند، آن‌هم در شرایطی که لندفیل اصولی در محوطه وجود ندارد.

این شرایط باعث شده، تپه‌های عظیم زباله در مناطق بکر جنگلی مازندران ایجاد شوند که محیط زیست و منابع طبیعی منطقه را با خطر جدی مواجه کرده است.

مهم‌تر از بوی نامطبوع آن هم در دل جگل‌های ثبت جهانی شیرابه‌ای است که هر ساعت از دل ای زباله‌ها به آب‌های زیرزمینی رسوخ پیدا می‌کند و از ریشه جنگل‌های این منطقه را می‌خشکاند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها